Min födelsdag!

Jaha, nu blev man dagens gamling. Haha.. Fyllde 22 år igår och hade en bra dag igår. Fick en cool vattenkokare av min Henrik. Den passade mig skitbra eftersom jag är en sån person som dricker te varje dag.Vi fick besök av min pappa, hans fru och min syster Linda. Jag fick några presentkort på H&M och Bokia (älskar speciellt böcker.. hahaha) Vi åt smörgås som Henrik har gjort själv. Den var skitgott.
*Henriks underverk* :POch sen åt vi vanliga tårtor som var Operatårta (prinsesstprta med andra ord) och Schwarswald och hade det mysigt. Sen åkte dom hem, då mysade jag och Henrik i soffan med levande ljus och film på dator (Yesman) eftersom vi hade också valt att stänga av all ström i lägenheten i en timme (20.30-21.30 för Jordens skull). Filmen Yesman var kul och det var bra budskap i den faktiskt (man får inte glömma att man ska leva livet också)

Idag kom mamma, hennes gubbe och min lillebror Philip på besök. Vi åt återigen smörgåstårta och sen öppnade jag persenter (presentkort på H&M igen, haha.. Och på jack&jones och fick också chokladaskar och gelehallon av Philip). Sen åt vi vanliga tårtor igen.. hahaha.. Sen åkte dom.. Nu sitter jag och skriver blogg som ni märker snart.. hahaha..

Varma kramar till er som skickade grattis-sms till mig!!! Ni är underbara!!!

kramar!!!!

Comeback...

Hej på er alla läsare. Sorry att jag har varit "död" i bloggvärlden på ett bra tag. Men nu är jag tillbaka. Haha..
Har varit så trött på it och haft bloggtorka. Men nu har jag upplevt en del under tiden. Så jag kan nu typ skriva om olika händelser och sånt.

Lördag den 7:e mars åkte jag och Henrik till en hemlig plats eftersom jag vill överraska Henrik. Och när vi hade åkt till Kungshamn som ligger en timme bilresa från Vänersborg. Och när vi kom fram så visade det sig att vi kom till en badhus  som heter Tumlaren och som har massage/bad/tränings anläggningar. Så var min överraskningen avslöjad. Haha..
Henrik träffade min klass och en tolk som jag brukar ha under min skoltid. Vi fick massage, sen ångbastade vi (fick glass serverad inne i bastun) gott men samtidigt lite kul eftersom det är massor av vatten på taket inne i bastun. Vi var rädda att få vatten i glassen. Haha.. Sen badade vi i bubbelpool, eftersåt badade vi ute i en stor tunna som finns utanför badhuset, precis bredvid havet. Badade väl i en timme typ (undertiden fick vi ha mössa på oss, blivit serverad på färska frukter och några av oss tog årets första dopp i den iskalla havet) hehe.. Sen efteråt badade vi inne i en avslappningrum, där flöt vi på och slappade av. Efteråt åt vi räkmacka och sen åkte vi hem och var trötta. men dagen var inte slut än HAHA.. Melodifestivalen var ju på lördag också så v i glodde på den och hade det mysigt resten av kvällen i soffan.

Helgen den 13:e till 15:e mars så var Henrik borta på Sttf (Sveriges teckenspråkig tolkars förening) årsmöte i Sthlm. Så jag hade besök av  Emelie och Sandra från Örebro. Vi hade mysig helg med filmer, spel och social. Det var så kul att träffade dom igen efter vi tog student samtidigt under sommaren 2008 (så det var nästan 9 månader sen sist vi sågs). Sen lämnade jag dom på tågstation på söndag vid lunch-tiden. Sen tog jag det lugnt och pluggade lite tills det var dags för mig att möta Henrik på tågstation på kvällen. hade saknat Henrik så det var härligt att ha honom hemma igen.

Sen dess har det bara rullat på med skolan och jobbet (jag jobbar ibland på en skola som vik-assisent)

Ja, vet inte vad jag ska berätta mer om??...

Kommer nog på det sen..

Hoppas att ni njuter resten av helgen nu!!!!

RSS 2.0