Ny datum för flytten!!!

Nu har jag och Henrik bestämt oss att vi ska flytta in till den nya lägenhet redan den 22:e dec  (vi skulle flytta in den nya lägenhet den 30:e januari från början) men eftersom vår nuvarande lägenhet ska bli uthyrd redan från den 1:e januari. Så det innebär vi ska flytta snart, precis innan julafton! Det kommer bli kaos snart här hemma. Haha.. Men ska bli jättekul att flytta så snart!!!!

Så den här julen blir det mkt annorlunda jämför med en "vanlig" jul. Hihi.. Längtar så mkt!! Har nu börjat med flyttpackning och det går framåt med det. massor av färdiga nedpackade lådor finns i köket just nu. Rena rama kaos i köket. Hahaha.. Men det känns så bra inför flytten!!!

Det var lite som jag tänkte på just nu.. ;P

Provet och Stockholm

Jag hade prov i massage  på torsdag i förra veckan, det gick BRA!! Men ska ha en till "riktig prov" den 11 dec om jag minns rätt. Då ska jag kunna alla grepp och ska kunna fullfölja en massage-behandling utan att få hjälp. Det ska bli spännande och kul tycker jag. Fast så klart man sitter och är lite nervös.

Jag har dock nu blivit lite sjuk (halsont och förkyldning) men håller på att tillfriska.. Skönt!!!
Tur att jag håller på att bli frisk pga jag och Henrik ska åka till sthlm idag. V ska tillbriga helgen i sthlm pga ska fira Henrik och en kompis till som fyller år nu i helg. Ja, Henrik ska fylla år nu på måndag, men vi ska äta ute på Patrica på söndag(restaurang-del på båten Patrica (restaurangen är bara öppet på söndagar, därför vi ska dit).  Det ska bli kul att fira Henriks födelsdag, har köpt fina grejer till honom. Få se vad han tycker om dom när han har öppnat paket i helg :D

Det var lite som jag ville skriva om just nu.

Trevlig älg på er alla kära läsare ;PFunderingar...

Sitter och tänker mkt inför provet inom massage på torsdag som jag ska ha.

Ska då göra provet som ska visa att jvad jag har lärt mig när det gäller massage ( provet innehåller kanske en del om muskelgrupper  som jag ska blabbla fram medan jag masserar. Peka och berätta vad den muskelgrupp gör och sånt. Har suttit och läst genom papper men nu orkar jag inte mer. För mkt info och just nu är det rena rama röra i  hjärna när det gäller muskelgrupper, massagegreppar och anatomi-delar.

Men nu ska jag skippa alla detta när det gäller plugg inför provet. Måste få andas ut och varva ner lite.

Tänker just nu också på den nya lägenheten! Ska bli kul att flytta snart!! Jag har pratat mkt med Henrik om att vi måste skaffa en del möbler sen också. För vi vill ha fin matbord och stolar som vi ska ha i tvrummet när det kommer gäster. Så vi kan ha fina middagsbjudningar ibland :D

Men få se när det blir av (nya möbler alltså).. Hehe.. Det var lite av de "oviktiga" funderingar som jag har just nu.. hehe..

Hoppas att ni njuter av hösten nu.. haha, speciellt nu när det regnar.. haha

Man börjar längta till våren faktiskt.. Då blir det mindre regn.. Och det våras för flytten och examen för min del:D

Nu dags för mig att fixa till mig inför sängdags!!

Natti natti

RSS 2.0